picture

Hledáte nejlepší místo pro oslavu 40. narozenin? Přijďte k nám do Viet Palace

8. 12. 2022

Pomalu se loučíte s posledním rokem mezi třicátníky a začínáte přemýšlet, kde oslavit čtyřicátiny? Výjimečná životní událost, kterou 40. narozeniny bezpochyby jsou, si žádá výjimečné místo. Udělejte radost sobě i svým hostům a uspořádejte lehce exotickou oslavu u nás ve Viet Palace.

Uspořádání oslavy v domácích podmínkách není jednoduchou záležitostí, zejména pokud nemáte dostatečné prostory a nevyžíváte se v přípravě pohoštění. Nejjednodušším řešením je pozvat hosty do restaurace, která se o všechno postará – na vás zůstanou jen samé milé povinnosti, jako je přijímání dárků a prožívání neopakovatelných chvil s vašimi blízkými a přáteli.

Pozvěte své hosty za hranice všedních dní

Přemýšlíte, kde oslavit 40. narozeniny, aby na oslavu hosté jen tak nezapomněli? Není lehké najít místo, které by vyhovovalo jak vám, tak hostům, a kde by mohla proběhnout jakkoliv velká oslava čtyřicátin. Nápady na vhodná místa se sice internet jen hemží, možná jste ale pořád nenašli to pravé místo a přemýšlíte, jakým směrem se při výběru ubírat. Zkuste své blízké pozvat do originálního prostředí a připravte jim gurmánský zážitek.

Vietnamská kuchyně je na to ideální – je o mnoho exotičtější než klasická nabídka většiny českých restaurací, na druhé straně není neobvyklá až tolik, abyste se museli bát, že nové chutě budou na vaše konzervativnější hosty příliš neobvyklé.

Poradíme si s oslavami všech velikostí

Máte v plánu pozvat stovky lidí, nebo jste introvert a nejraději trávíte čas jen v úzkém okruhu lidí? Připravíme vám oslavu přesně na míru. Naše restaurace má kapacitu až 500 míst a rádi ji pro vás nazdobíme v klasickém nebo lehce orientálním duchu podle vašeho přání.

A jaké menu zvolit? Můžete si vybrat jak z tradičních vietnamských jídel, tak i ze specialit, které přinesou vám a vašim hostům nové chuťové zážitky. Z naší široké nabídky si určitě vyberete. Vybrat si můžete mezi evropským či tradičním vietnamským stolováním.

Bojíte se, že vaše oslava bude příliš usedlá a zábava se bude rozjíždět jen pomalu? Žádný strach, i na to jsme mysleli: můžete využít VIP karaoke místnost, která vám zaručeně přinese soukromí a nerušenou zábavu. Působivé osvětlení je samozřejmostí.

Přijďte si užít vaše 40. narozeniny v lehce exotickém stylu a připravte sobě i svým hostům nezapomenutelný zážitek. Chcete vědět víc? Ozvěte se nám, rádi pro vás naplánujeme narozeninovou oslavu, která předčí vaše očekávání.

 

<< Zpět do Blogu
776 868 383