picture

blog

recept

Velký průvodce vietnamskou kuchyní – část IV.

14. Června

Asijská kuchyně a recepty Vietnamská kuchyně

Jsme zpět s naším průvodcem po největších delikatesách vietnamské kuchyně! V poslední části jsme se zaměřili na přílohy a dezerty – tentokrát se tedy vaše mlsné jazýčky mohou těšit na pořádnou nálož sladkých i slaných delikates. Pojďme se do toho pustit.

 

 

Přečíst článek

recept

Velký průvodce vietnamskou kuchyní – část III.

18. Května

Asijská kuchyně a recepty Vietnamská kuchyně

Vítáme vás u další části našeho průvodce vietnamskou kuchyní. V dnešním díle se podíváme na dalších šest tradičních pokrmů, které byste při své návštěvě Vietnamu rozhodně neměli vynechat. Jdeme na to.

 

 

Přečíst článek

recept

Vietnamský Nový rok: 2021 je rokem Kovového buvola

15. Února

Vietnamské tradice a zvyky

V pátek 12. února 2021 vyvrcholily oslavy nového lunárního roku. Tento svátek se slaví v mnoha asijských zemích, včetně Vietnamu. Vietnamský Nový rok znám jako Tết patří ve vietnamské kultuře k vůbec nejdůležitějším svátkům v roce a stejně jako české Vánoce je Nový rok svátkem klidu, míru, lásky a pokoje.

 

Přečíst článek

recept

Velký průvodce vietnamskou kuchyní – část II.

25. Ledna

Asijská kuchyně a recepty Vietnamská kuchyně

Vítáme vás zpět u našeho průletu vietnamskou kuchyní. Dnes vám přinášíme várku dalších šesti tradičních vietnamských pokrmů, které byste si při návštěvě této země rozhodně neměli nechat ujít. Pohodlně se usaďte a nechte se unést do světa exotických vůní a chutí.

 

 

Přečíst článek

recept

Velký průvodce vietnamskou kuchyní – část I.

20. Ledna

Asijská kuchyně a recepty Vietnamská kuchyně

Současné omezení cestování nám dává prostor vzpomínat na naše cesty do Vietnamu a my už se nemůžeme dočkat, až se do této gastronomicky bohaté země budeme moci znovu podívat. Vybrat jen dvacet čtyři pokrmů, které byste určitě měli na cestách po Vietnamu ochutnat, bylo velice těžké. Dnes jsme si pro vás připravili prvních dvanáct, ale pozor: nezaručujeme, že článek nevyvolá neovladatelnou chuť k jídlu.

 

 

Přečíst článek

recept

Recept na Bún bò Nam Bô

9. Prosince

Vietnamská kuchyně Asijská kuchyně a recepty

Během necelých čtyř let našeho provozu se stalo Bún bò Nam Bô jedním ze tří nejprodávanějších pokrmů vůbec. Toto jídlo pocházející z jižní části Vietnamu se stalo obrovským hitem mezi českými milovníky asijské kuchyně. Jeho oblíbenost spočívá především v jeho jednoduchosti a chuťové rozmanitosti.

 

Přečíst článek

recept

Které vietnamské speciality si nenechat ujít?

29. Října

Asijská kuchyně a recepty Vietnamská kuchyně

Chcete vyzkoušet tradiční vietnamské pochoutky, ale s asijskou kuchyní zatím nemáte zkušenost? Přečtete si o nejznámějších jídlech, jaká můžete ve vietnamské restauraci ochutnat. Pokud se chcete konečně seznámit s vietnamskou kuchyní, měli byste se řídit několika jednoduchými pravidly.

 

Přečíst článek

recept

Ideální prostor na oslavu? Vietnamská restaurace

13. Srpna

Rady a tipy

Marně pátráte po originálním místě, kde byste mohli oslavit důležité firemní výročí nebo kulaté narozeniny? Jestli máte slabost pro exotické pokrmy a rádi zkoušíte něco nového, je tradiční vietnamská restaurace perfektní volbou. Proč o ní uvažovat a jak najít tu správnou? V našem článku se to dozvíte.

 

Přečíst článek

776 868 383